Whitelabel linkbuilding voor agencies professioneel uitbesteed

Als Agency graag linkbuilding uitbesteden? Seeders biedt whitelabel linkbuilding voor agencies. Wij doen dit momenteel al voor verschillende agencies en reclamebureaus. Seeders biedt agencies speciale tarieven.

  LINKBUILDING VOOR AGENCIES

  Biedt jouw klanten profesionele linkbuilding met ruimte voor winstmarge.

  TRANSPARANTIE DOOR MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VAN GEPLAATSTE BACKLINKS

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages zijn eenvoudig door te sturen naar opdrachtgevers. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  BETROUWBARE PARTNER DIE MEEDENKT OP STRATEGISCHE VLAK

  Wij denken graag mee en geven advies over de linkbuilding strategie. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van zoekwoordenonderzoek in combinatie met input die wij van de opdrachtgever krijgen. In overleg denken wij mee in de (SEO)strategie van de website.

  ONBEPERKT ZOEKWOORD POSITIES BIJHOUDEN IN EEN WHITELABEL RANKING TOOL

  In onze keyword rankingtool tracken klanten onbeperkt keywords. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie op dat keyword. Deze whitelabel ranking tool wordt aangeboden bij grotere aantallen klanten.

  LINKS VANAF NIEUWS-WEBSITES, BLOGS EN PLATFORMS

  Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content-marketeers creëren waardevolle content op verschillende branchegerelateerde platforms, blogs en zowel lokale als landelijke nieuwswebsites.

  KWALITATIEVE BACKLINKS VOOR ELKE NICHE MARKT

  Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Wij stimuleren webmasters die een website binnen de gerelateerde branche beheren om een artikel of een link naar de website te plaatsen. Wij creëren relevante backlinks voor elke branche.

  GERELATEERDE LINKS

  De meeste links worden met name geplaatst op Nederlandse websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe ook links geplaatst vanaf algemene websites, maar vaak dan wel vanuit een gerelateerde categorie, of vanuit internationale sites die zich ook op Nederland richten.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

  blogs-en-platformen

  Connecties

  Connecties
  link-mogelijkheden

  Websites

  Websites
  nieuwssites

  Links geplaatst

  Links geplaatst
  posities-gestegen

  Posities gestegen in Google

  Posities gestegen in Google