Whitelabel linkbuilding voor agencies professioneel uitbesteed

Als Agency graag linkbuilding uitbesteden? Seeders biedt whitelabel linkbuilding voor agencies. Wij doen dit momenteel al voor verschillende agencies en reclamebureaus. Seeders biedt agencies speciale tarieven.

  LINKBUILDING VOOR AGENCIES

  Biedt jouw klanten profesionele linkbuilding met ruimte voor winstmarge.

  TRANSPARANTIE DOOR MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VAN GEPLAATSTE BACKLINKS

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages zijn eenvoudig door te sturen naar opdrachtgevers. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  BETROUWBARE PARTNER DIE MEEDENKT OP STRATEGISCHE VLAK

  Wij denken graag mee en geven advies over de linkbuilding strategie. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van zoekwoordenonderzoek in combinatie met input die wij van de opdrachtgever krijgen. In overleg denken wij mee in de (SEO)strategie van de website.

  ONBEPERKT ZOEKWOORD POSITIES BIJHOUDEN IN EEN WHITELABEL RANKING TOOL

  In onze keyword rankingtool tracken klanten onbeperkt keywords. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie op dat keyword. Deze whitelabel ranking tool wordt aangeboden bij grotere aantallen klanten.

  LINKS VANAF NIEUWS-WEBSITES, BLOGS EN PLATFORMS

  Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content-marketeers creëren waardevolle content op verschillende branchegerelateerde platforms, blogs en zowel lokale als landelijke nieuwswebsites.

  KWALITATIEVE BACKLINKS VOOR ELKE NICHE MARKT

  Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Wij stimuleren webmasters die een website binnen de gerelateerde branche beheren om een artikel of een link naar de website te plaatsen. Wij creëren relevante backlinks voor elke branche.

  GERELATEERDE LINKS

  De meeste links worden met name geplaatst op Nederlandse websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe ook links geplaatst vanaf algemene websites, maar vaak dan wel vanuit een gerelateerde categorie, of vanuit internationale sites die zich ook op Nederland richten.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

  icon-connecties-seeders

  Connecties

  Connecties
  icon-websites-seeders

  Websites

  Websites
  icon-links-geplaatst-seeders

  Links geplaatst

  Links geplaatst
  icon-posities-gestegen-seeders

  Posities gestegen in Google

  Posities gestegen in Google

  Wat zeggen andere agencies over ons

  “Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

  Eric Haasjes

  Internetmarkteringbureau Positie1

  “Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

  René Arbeider

  Internet Connections B.V.

  “Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

  Wouter Wevers

  Digital Marketeer @ Nedfinity