Webdesign & Ontwerp

Uw boodschap in een nieuw jasje

Seeders ontwikkelt websites vanuit een doordachte online marketingstrategie. We beginnen daarom met het bepalen van uw positionering en de juiste propositie. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om al bij de start een website neer te zetten die een goed rendement oplevert. Onze vormgevers werken het ontwerp uit en zetten deze om naar een mooie website. Uiteraard werken wij altijd vanuit een SEO strategie!

webdesign patipada meditatie

Patipada webshop en website

Patipada is een eigen concept. De eigenaar van Seeders, Gerjan Schoemaker, combineert met de Patipada webshop twee passies. Meditatie en internetmarketing. Naast de webshop op www.patipada.nl is er ook een website op www.meditatiezwolle.nl ontwikkeld voor de meditatielessen die Gerjan onder naam van Patipada geeft.

webdesign quickrack

Quickrack website

Voor QuickRack hebben wij een nieuwe website vormgegeven en ontwikkeld. Naast dat dit een mooie en duidelijke website is geworden, stond de nieuwe website binnen een week een stuk hoger in Google. Daarnaast hebben we samen met QuickRack tools en processen ontwikkeld om leads te verzamelen/benaderen van bezoekers die niet direct converteren via de lead formulieren.

webdesign kaldi website en webshop

Webdesign Kaldi website en webshop

Kaldi koffie & thee had altijd nog een Flash website. Goed voor branding, maar helaas minder goed voor conversie en opname in zoekmachines. Seeders heeft een nieuwe website voor Kaldi koffie & thee ontwikkeld. Zie voor en na. Kaldi heeft ruim 30 winkels in Nederland en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

webdesign payrollforall

Ontwikkeling Payrollforall website

Nieuwe site opgeleverd voor . De site is SEO geoptimaliseerd en klaar voor een promotiecampagne.

littlegreeny webshop eco speelgoed babykleding

Littlegreeny webshop

Net zoals Patipada is Littlegreeny een eigen concept, bezoek deze webshop op littlegreeny.nl. Gespecialiseerd in eco speelgoed, babykleding, draagzakken, draagdoeken en meer.

Mars & More

De B2B webshop van groothandel Mars & More was toe aan een nieuw modern design. Marsmore.com is een bestaande Magento webshop en Seeders heeft het nieuwe ontwerp gemaakt. De ontwikkeling is gedaan door een van onze partners, Made by Mouses (Magento specialisten).

SEO-Ready websites

U mag van Seeders, als internetmarketing bureau, verwachten dat wij websites zo ontwikkelen dat deze in de basis al klaar zijn voor zoekmachineoptimalisatie mogelijkheden. Bovendien denken we mee over de gebruiksvriendelijkheid en de call to action van de website.

Webdesign & Ontwerp – Internet Marketing Bureau Zwolle, SEEDERS (TIP!) – Webdesign Zwolle