Vouchers voor gratis Export Scan

Seeders voert in samenwerking met Google, Tothem en de Provincie Overijssel gratis een ‘Internationale E-commerce Scan’ uit.

De Provincie Overijssel geeft in samenwerking met GO4Export ook in 2018 weer vouchers weg voor een gratis ‘Internationale E-commerce Scan’ ter waarde van €850,00. Met de QuickScan brengt Seeders voor Overijsselse bedrijven de E-commerce kansen in kaart van een specifiek doelland en geeft hierbij een advies.

Vervolgstap

Na de scan kunt u met de aanbevelingen uit de scan aan de slag gaan, samen met bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Dit vervolgtraject wordt door een provinciale bijdrage 50% vergoed tot een maximum van € 2.000,-. Om te stimuleren dat u ook daadwerkelijk deelneemt aan het vervolgtraject is er wel een pay back ingesteld. Dat betekent dat u de kosten van de scan (= € 850,-) volledig dient te vergoeden als u alleen kiest voor de scan en niet voor de vervolgstappen. Ontvangt u vanuit de quickscan een negatief advies voor export? Dan hoeft u niet voor de scan te betalen.

Beperkt aantal vouchers. Op = Op!

In 2017 zijn alle vouchers weggegeven. Indien u voor 2018 interesse heeft neemt u dan snel contact met ons op of meld u aan via dit formulier:

http://oostnl.nl/nl/aanvraagformulier-e-commerce-quickscan

Advies bij export in samenwerking met Google en Tothem

Seeders geeft in samenwerking met Google en Tothem advies aan bedrijven die internationaal e-commerce willen inzetten. Er wordt een gezamenlijke QuickScan door deze drie partijen gedaan om de e-commerce kansen van een specifiek land te onderzoeken.

tothem community builders story tellers

Samenwerking met Tothem
Bij de quickscan werkt Seeders samen met Roy van Veen van Tothem. Roy heeft ruime ervaring en expertise met betrekking tot internationaal ondernemen. De online marketing kwaliteiten van Seeders zijn hierbij een goede aanvulling.

Over Tothem
Tothem is een full service, digital agency met ruimschoots internationale ervaring. Tothem heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Tothem richt zich op ‘community building’ door middel van storytelling. Zij definiëren effectieve Social Media strategieën en weten perfect een doelgroep te bereiken met een combinatie van evenementen, tekst, audio en video. Tothem ontwikkelt campagnes, software, content en organiseert workshops en inspiratiereizen.

google zoekmachine logo

Samenwerking met Google
Bij onderzoek naar de online kansen van een product, dienst of concept in een specifiek doelland werkt Seeders samen met Google. Google heeft veel statistieken beschikbaar van alle branches en vergelijkbare producten in het buitenland. Door hier inzage in te krijgen ontstaat er inzicht in de online potentie in het betreffende land. Ook geeft Google advies op strategisch niveau. Op basis van de doelstellingen van de klant geeft Google inzicht in de Customer Journey en welke Google producten interessant zijn bij de betreffende case.

Google Partner
Seeders was altijd al Google Partner echter sinds kort werkt Seeders extra nauw samen bij onderzoek naar de online mogelijkheden voor bedrijven.

Seeders, internet marketing bureau Zwolle

Seeders is een internet marketing bureau gevestigd in Zwolle, Overijssel. Als Google partner werkt Seeders nauw samen met ‘Agency specialisten’ bij Google intern. De klanten bevinden zich in de Retail, Groothandel, Maakindustrie en Non-Profit sector.

Specialiteiten van Seeders
Seeders is gespecialiseerd in het generen van traffic voor e-commerce. Zowel voor B2B als B2C bedrijven. Dit wordt gedaan op uiteenlopende manieren waaronder via zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), Social advertising, E-mail marketing, Affiliatie en door optimalisatie via externe verkoopkanalen. Onder zoekmachinemarketing wordt onder meer verstaan Google Adwords (SEA) en Bing Advertising. Denk bij Social Advertising aan adverteren op Facebook, Instagram en andere Social Media kanalen.

Referenties

Seeders werkt onder andere voor de volgende klanten: Kaldi koffie & thee, Xando Apple Premium Reseller, Sovon vogelonderzoek, VEPA Project Furniture, Van Beek Lederwaren, Leerentveld Vrije tijd, QuickRack, Patipada en Little Greeny.
Tothem werkt onder andere voor de volgende klanten:  Topshelf, Sportsworld, Zalando, Questocart, Daimler, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, Oost NV, Innovation Quarter, Provincie Overijssel, Bitkom, BNR en KRO/NCRV.

Seeders Contactpersonen bij de QuickScan

Gerjan Schoemaker
Gerjan Schoemaker is ‘Online Strateeg’ met ruime ervaring in het bedenken en uitrollen van online concepten. Gerjan is eigenaar van Seeders, bedenker en mede eigenaar van e-commerce platform Mexale, bedenker en eigenaar SEO concept Landingsites en eigenaar van Patipada meditatiecentrum. Voorheen is Gerjan mede eigenaar geweest van reclamebureau Steil.

GerjanSchoemaker - online marketeer

Dennis Akkerman
Dennis is Online Marketing Specialist. Hij heeft de leiding over alle online marketing medewerkers van Seeders. Dennis is onder meer gespecialiseerd in Adwords (Google Shopping, Google Display en Google Text Advertising), Zoekmachineoptimalisatie, Social Media Advertising (met name Facebook en Linked-In) en Lead Generation.

dennis akkerman online marketing specialist

Wil je weten wat de online export kansen voor jouw bedrijf zijn?

Seeders, Online Marketingbureau Overijssel