SEO strategie

Uw bedrijf hoog in Google?

U wilt hoog in Google en andere zoekmachines komen? Seeders is sterk in het genereren van relevante bezoekers en met name door zoekmachineoptimalisatie (SEO) en/of Google Ads campagnes (SEA).

De kunst is om met de juiste woorden hoog in zoekmachines te komen. En het liefst in de organische zoekresultaten. Want als de website eenmaal organisch hoog in de zoekmachines staat hoeft er niets extra betaald te worden voor een extra bezoeker! Seeders is Google Partner en mede gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie.

Heeft u een vraag of opmerking? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie!

Zoekwoordenonderzoek

Seeders onderzoekt op welke termen u het beste kan richten. Het onderzoek is gebaseerd op uw productaanbod, op het aantal gerelateerde zoekopdrachten in Google en, indien voor handen, statistieken van uw huidige website.

On-site optimalisatie

Seeders onderzoekt niet alleen hoe u uw website kan verbeteren zodat u hoger in Google komt, ook wordt er onderzocht hoe de conversie op uw website geoptimaliseerd kan worden.

Off-site optimalisatie

Om hoog in zoekmachines te komen dient er niet alleen aan uw eigen website gesleuteld te worden, er dienen ook de juiste verwijzingen naar uw website te zijn. Hiervoor zet Seeders technieken in als linkbuilding en social media strategieën.

Ook interessant is…

Vaak is het ook interessant om zoekmachine optimalisatie te combineren met betaald adverteren (Ads campagnes). Natuurlijk adviseert Seeders hierin. Seeders doet niet alleen onderzoek naar welke woorden veel worden gezocht, maar vooral ook naar welke woorden converteren. Want dat is waar Seeders sterk in is. Het genereren van (relevante) bezoekers en het verhogen van conversie.

Een goede website heeft pas nut als deze ook goed wordt gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie Zwolle – Internet Marketing Bureau | SEEDERS