Plan een afspraak in

Nationaal en internationaal groeien? We build authority. Onze specialisten staan klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Plan een meeting en laat ons bouwen aan de groei van jouw bedrijf!

dennis-seeders-team

Dennis Akkerman

Eigenaar/Accountmanager

mart-jan-seeders-team

Mart-Jan ten Broeke

Managing partner

diederik-seeders-team

Diederik van Daal

Advisor

koenrutgers-seeders-team

Koen Rutgers

International sales manager

DIGITAL PR

Met onze Digital PR-strategie bereiken we de juiste media. Wij geloven dat elk bedrijf iets interessants te vertellen heeft. Met data als ons goud creëren wij content met een rake invalshoek waar de media niet omheen kan. Dit resulteert in extra exposure, sterke branded backlinks en verbetering van de trust flow.

Lees meer…

Published-article

INTERNATIONALE SEO


Nationaal of internationaal zichtbaar worden? Een SEO-strategie mag hierbij niet ontbreken! Seeders helpt bij het uitdenken, opstellen en uitvoeren van de juiste SEO-strategie voor jouw bedrijf. Wij optimaliseren de drie SEO pijlers – techniek, content en backlinks – om jouw zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten en meer organische bezoekers binnen te halen.

Lees meer…

seo

LINKBUILDING

Linkbuilding is onze grootste passie en specialiteit. Het vergaren van kwalitatieve backlinks is daarbij essentieel voor jouw online autoriteit en zichtbaarheid. Met de juiste mix van kwalitatieve backlinks op platformen met een hoge autoriteit en een onderstroom aan kwantitatieve links realiseren wij voor onze klanten de beste linkbuilding strategie.

Lees meer…

ontdek-linkbuilding

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen