Arnout Kleine Deters

Functie: Online Marketeer | E-mail: arnout@seeders.nl

Arnout

Een stijgende lijn

Nadat ik een aantal jaar geleden voor mijn opleiding Marketing & Communicatie al stage had gelopen bij Seeders, waar de e-commerce mij erg aansprak, ben ik hier weer terecht gekomen. Momenteel werk ik als linkbuilder en vind ik uitdaging in het ‘’scoren’’ van zo goed en relevant mogelijke links voor onze klanten. Als je de rankings van klanten ziet stijgen door het werk van mijn collega’s en mijzelf dan geeft dat wel een kick.

De collega’s in dit bedrijf zijn voor mij minstens zo belangrijk als het werk zelf. Daarom voel ik mij ook optimaal op mijn plek in dit bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Seeders is voor mij ook ideaal om veel meer te leren over online marketing en SEO-technieken in het bijzonder.

Gewoon genieten

In mijn vrije tijd vind ik het lekker om af en toe een stukje te hardlopen. Ik heb ook jarenlang gevoetbald. Mocht ik geen zin hebben om te sporten dan kan ik ook genieten van een goed boek, of een serie of film kijken op Netflix uiteraard. Wie niet?

Bekijk het hele team

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

sea-experts-seeders

Alain Wolffenbuttel

Functie: Webdesigner | E-mail: alain@seeders.nl

Alles draait om creativiteit

In het verleden heb ik gewerkt aan uiteenlopende projecten als creatieve freelancer voor verschillende communicatie bureau’s. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites in WordPress. Sinds 2016 gebruik ik mijn kennis voor Seeders als senior webdesigner.

DJ & Producer

Webdesign is niet het enige wat mij bezig houdt, daarnaast ben ik ook actief als DJ en producer. In het weekend draai ik regelmatig op feesten in Nederland en het buitenland. Ook een vakgebied waar creativiteit hoog in het vaandel staat. Het stimuleert mij om altijd anders te denken en creatief bezig te zijn.

Bekijk het hele team

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

sea-experts-seeders