Anne Wind

Functie: Projectmanager Online Marketing / Data Specialist | E-mail: anne@seeders.nl

Data is alles.

Het meest fascinerende in mijn vak vind ik data. De dualiteit die daar mee gemoeid is brengt elke dag weer een uitdaging met zich mee. Aan de ene kant kan het verzamelen en analyseren van data je bedrijf of project tot ongekende hoogtes brengen. Aan de andere kant is het niet altijd ethisch verantwoord om zomaar met een bak met gebruikersdata aan de haal te gaan.

Brainstormen met collega’s om nieuwe manieren te vinden om data te verzamelen en daar strategieën op te bepalen is wat mij energie geeft. Immers, alle antwoorden liggen in de data je moet alleen zelf de puzzelstukjes vinden en bij elkaar leggen.

AI & Communicatie wetenschap

Begin 2020 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede. Binnen de master Communication Science heb ik mij gespecialiseerd in digital marketing, data science en disruptive innovations. Het schrijven van papers en onderzoek doen is nog steeds een minnaar die ik niet kan vergeten. Zo deed ik al eens onderzoek naar het nut en het waarom van ethisch vermarkten van Artificial Intelligence. Klik hier voor één van mijn publicaties, welke ik ook mocht presenteren tijdens de International Marketing Trends Conference in 2019.

Bekijk het hele team

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

sea-experts-seeders