Linkbuilding uitbesteden

Seeders is dé specialist voor linkbuilding in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Met ruim 10 jaar ervaring en een groot netwerk aan linkmogelijkheden helpen wij onze klanten en agencies bij het versterken van linkprofielen. Daarom vind je in ons de ideale partner voor het uitbesteden van linkbuilding.

Heb je geen kaas gegeten van linkbuilding? Geen probleem, wij nemen dit volledig voor je uit handen. We zorgen voor een goede strategie met relevante en waardevolle links. Door een intensieve samenwerking gaan we natuurlijk voor resultaat: hoger in Google met meer verkeer en meer conversies!

Start met linkbuilding uitbesteden

Wij zijn klaar om jou en je klanten volledig te ontzorgen op het gebied van linkbuilding… dus waar wacht je nog op?

  Waarom linkbuilding uitbesteden?

  Niet iedereen heeft kennis van of ervaring met linkbuilding. In dat geval is het niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan; de kans dat je succes boekt met linkbuilding is dan namelijk niet groot. Linkbuilding kan kosten met zich meebrengen en daarbij is het zonde om geld uit te geven aan links die niet bijdragen aan een goede linkbuilding strategie.

  Als je wilt dat linkbuilding echt bijdraagt aan betere posities in Google dan helpen wij je hier graag bij! Als linkbuilding bureau hebben we jarenlang ervaring opgedaan en een zeer groot linkbuilding netwerk opgebouwd.

  Linkbuilding uitbesteden bij Seeders

  Wanneer je geen ervaring met linkbuilding hebt kan het een dure en arbeidsintensieve kostenpost worden. Wij kunnen het linkbuilding proces volledig uit handen nemen. Dit scheelt je tijd en onnodige kosten!

  Linkbuilding uitbesteden op maat

  Geen enkele website is hetzelfde, net zoals iedere markt anders is. Daarom bekijken wij per klant, per zoekwoord en zelfs per backlink wat de juiste linkbuilding strategie is. Zo leveren we altijd maatwerk om tot de beste resultaten te komen.

  Rapportage van werkzaamheden, posities en geplaatste links

  Uiteindelijk draait het natuurlijk om de resultaten! Of het nu gaat om zoekwoordposities, organisch verkeer, conversies of specifieke linkbuilding metrics: we willen samen met jou mooie resultaten behalen. Wij vinden transparantie erg belangrijk. Daarom ontvang je als klant een maandelijkse rapportage met daarin de linkbuilding werkzaamheden en de rankings van de gekozen zoekwoorden. Ook vind je in deze rapportage een overzicht van de links die we geplaatst hebben. Op deze manier is alles inzichtelijk en transparant.

  Strategie

  Samen stellen we de ideale strategie samen. Hierbij kijken we naar wat voor jou belangrijk is, de relevante zoekwoorden en de bijbehorende zoekvolumes. Hierbij kijken we ook goed naar de concurrentie, het huidige backlinkprofiel van je website en hoe dit er bij concurrenten uitziet.

  Zo kunnen we een haalbare strategie bepalen waar we duidelijke resultaten mee kunnen gaan boeken. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat wij niet zomaar links plaatsen op elke website. Daarom is een goede strategie erg belangrijk.

  Laten plaatsen van links

  Zodra de strategie is bepaald gaan we aan de slag met het plaatsen van links. We hebben een netwerk van 40.000+ websites waar we links, artikelen en blogs kunnen plaatsen. Zo kunnen we de strategie goed volgen en links volgens het plan plaatsen.

  Zelf aan de slag met linkbuilding of uitbesteden?

  Natuurlijk kun je zelf proberen om links naar jouw website op andere sites geplaatst te krijgen. Uit ervaring weten wij echter dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Stel daarom altijd eerst een linkbuilding strategie op voordat je begint. Met zo’n strategie wordt het een stuk aannemelijker dat je goed scoort op het gebied van linkbuilding. Heb je hulp nodig bij het uitstippelen van zo’n strategie of bij het plaatsen van links? Dan vind je in Seeders het ideale linkbuilding bureau.

  Het belang van linkbuilding

  Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen SEO. Naast content en de technische optimalisaties is linkbuilding een belangrijke pijler om organisch te kunnen ranken in Google. Reden genoeg om hier dus ook voldoende aandacht aan te besteden.

  Linkbuilding uitbesteden voor organische groei in Google

  Wij helpen graag met de organische groei van je website. Onze linkbuilding specialisten houden ervan om een bedrijf laten stijgen in de zoekresultaten. Wil je weten hoe jij met je website(s) kan stijgen in Google, hoe je huidige linkprofiel eruitziet of welke linkbuilding mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan nu contact met ons op.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  experts-linkbuilding-seeders

  Whitelabel linkbuilding bureau voor agencies

  Wil je als Agency graag linkbuilding uitbesteden? Seeders biedt whitelabel linkbuilding voor agencies. Wij doen dit momenteel al voor verschillende agencies en reclamebureaus. Hiervoor hanteren we speciale tarieven.

  Transparantie door maandelijkse rapportage van geplaatste backlinks

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages zijn eenvoudig door te sturen naar opdrachtgevers. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  Betrouwbare partner die meedenkt op strategische vlak

  Wij denken graag mee en geven advies over de linkbuilding strategie. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van zoekwoordenonderzoek in combinatie met input die wij van de opdrachtgever krijgen. In overleg denken wij mee in de (SEO)strategie van de website.

  Onbeperkt zoekwoord posities bijhouden in een whitelabel ranking tool

  In onze keyword rankingtool tracken klanten onbeperkt keywords. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie op dat keyword. Deze whitelabel ranking tool wordt aangeboden bij grotere aantallen klanten.

  Links vanaf nieuwswebsites, blogs en platforms

  Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content-marketeers creëren waardevolle content op verschillende branchegerelateerde platforms, blogs en zowel lokale als landelijke nieuwswebsites.

  Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt

  Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Wij stimuleren webmasters die een website binnen de gerelateerde branche beheren om een artikel of een link naar de website te plaatsen. Wij creëren relevante backlinks voor elke branche.

  Gerelateerde links

  De meeste links worden met name geplaatst op Nederlandse websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe ook links geplaatst vanaf algemene websites, maar vaak dan wel vanuit een gerelateerde categorie, of vanuit internationale sites die zich ook op Nederland richten.

  Veelgestelde vragen

  Wat is linkbuilding?

  Bij linkbuilding probeer je links naar jouw website op andere sites te plaatsen om zo de autoriteit van je eigen website te verbeteren. Dit kan door middel van linkruil. Je ruilt hier als het ware linkplaatsingen op websites. Jij plaatst een link op de website van een ander, en de ander plaatst een link op de website van jou. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet naar elkaar gaat linken.

  Voorbeeld: bedrijf A heeft een link op website B die linkt naar zijn website en website B heeft een link op website A die linkt naar zijn website. In dit voorbeeld link je dus naar elkaar. Het is verstandig om dit te vermijden.

  Het meest gunstige is wanneer je een ABCD-linkruil doet. Je linkt dan met website A naar B. En je ruilpartner linkt met website C naar website D. Hoe meer je van dit soort links plaatst, hoe beter. Je online autoriteit groeit. Het voordeel hiervan is dat je hoger aangeschreven staat en dat zorgt voor een betere positie in de zoekresultaten. Jouw website zal hierdoor dus beter vindbaar worden.

  Wat zijn de kosten voor linkbuilding uitbesteden?

  Zoals aangegeven leveren wij maatwerk. Dit betekent dat de strategie per website kan variëren. Bij sommige websites en niches heeft kwantiteit veel effect, bij anderen juist kwaliteit en vaak ligt de waarheid ergens in het midden. Door linkbuilding uit te besteden kunnen wij met de juiste strategie een goede balans vinden tussen kwalitatieve en kwantitatieve links. Zo blijven de kosten relatief laag en worden de links gericht geplaatst.

  Waar worden de links geplaatst?

  We hebben bij Seeders een uitgebreid netwerk van 40.000+ websites dat continu uitgebreid wordt. Maandelijks rapporteren wij alle geplaatste links en in het geval van artikelen of bloglinks kan je de tekst eerst controleren voordat deze geplaatst wordt.

  Wat voor linkbuilding pakketten heeft Seeders?

  Bij Seeders hebben we veel verschillende soorten linkbuilding pakketten. We vinden het echter belangrijk dat er eerst goed gekeken wordt naar wat een website echt nodig heeft qua pakket. Zo zorgen we ervoor dat jouw ambitie en onze mogelijkheden binnen linkbuilding perfect op elkaar aansluiten.

  Daarnaast vinden wij transparantie en eerlijkheid erg belangrijk. Als we een samenwerking aangaan, dan doen we dit met hetzelfde doel: resultaten halen. Daarbij zit je niet vast aan lange en vaste contracten en is het doorgaans mogelijk om maandelijks op te zeggen.