Linkbuilding in Italië uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Italië vraagt om een unieke strategie

Seeders is al jarenlang actief op de Italiaanse markt voor onze klanten. De Italiaanse markt verschilt niet veel van bijvoorbeeld de Spaanse of Franse markt. Italianen kennen ook geen Startpagina’s en werken voor het verkrijgen van kwalitatieve backlinks met name met artikelen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor het bouwen van backlinks in Italië heb je een andere strategie nodig dan welke je zou gebruiken voor de Nederlandse of Engele markt. Nederlandse websites maken veel gebruik van startpagina’s en startpagina-klonen, maar in Italië is dit geen geschikte aanpak. Ook de platforms en directories waar je zowel Nederlandse als Engelse teksten gratis op kan plaatsen, een onbekend iets voor de Italianen.

Het gaat hier om kwaliteit. Linkbuilding in Italië is relatief kostbaar. Het bouwen van backlinks in Italië kost meer tijd, en daardoor vraagt men hier meer geld voor dan iemand in Nederland dit zou doen. Seeders heeft ondertussen een sterk Italiaans publisher netwerk ontwikkeld met verschillende kwalitatieve Italiaanse websites en platforms. Zo verkrijgen wij links van hoge kwaliteit, wat erg belangrijk is. In deze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met Italiaanse links vanuit blogs, nieuwswebsites en branche gerelateerde websites. Uiteraard met dofollow links.

Wil je een gesprek met één van onze internationale marketeers?

Boek een call

experts-internationale-linkbuilding-seeders

Italiaanse persberichten met links op nieuwssites

Het laten schrijven van Italiaanse persberichten en deze met link op nieuwssites te plaatsen, is een goede techniek om te stijgen in de posities van zoekmachines. Onze Italiaanse tekstschrijvers schrijven zo dat uw merk ook nog eens veel aandacht krijgt.

Positieve blogposts en reviews door bloggers met link

Om veel autoriteit te genereren, zijn reviews en blogs door Italiaanse bloggers erg belangrijk. Door ons netwerk te raadplegen, laten wij Italiaanse bloggers positief schrijven over uw merk.

Mentions in social media door Italiaanse bloggers

Vaak gebruiken wij deze strategie in combinatie met onze manier van blog
linkbuilding. Naast het plaatsen van een blog over uw website, stimuleren wij ze om iets over uw website te delen op diverse social media kanalen als Facebook, Twitter of Instagram.

Artikelen met link bij bekende Italiaanse platformen

Bij verschillende Italiaanse platforms hebben wij de mogelijkheid om tegen een
betaling artikelen te plaatsen. Zowel teksten door onze tekstschrijvers als
aangeleverd door u. Een link in één van deze artikelen is waardevol.

Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt van Italië

Ons netwerk aan netwerk specialisten in uiteenlopende branches in Italië is groot. Wij regelen een link naar uw website of een artikel op een website binnen uw branche en verkrijgen zo een sterke en kwalitatieve backlink.

Banners op sites van populaire Italiaanse bloggers

Wij verzorgen voor uw bedrijf een mooie banner, die wij op Italiaanse blogs laten
plaatsen op bijvoorbeeld de homepage. Hiermee ben je zowel bezig met linkbuilding als branding, en is dus erg effectief.

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

blogs-en-platformen
0
connecties
link-mogelijkheden

Websites

Websites
nieuwssites
0
links geplaatst
posities-gestegen

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google