Linkbuilding in Frankrijk uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Frankrijk vraagt om een unieke strategie

Seeders heeft jarenlange ervaring met linkbuilding in de Franse markt. Wij beschikken over samenwerkingen met tientallen Franse bloggers en Franse nieuwswebsites voor het verkrijgen van kwalitatief sterke backlinks. De Franse markt werkt anders dan de Nederlandse markt. Zo kennen de Fransen geen startpagina’s of startpaginaclonen. Het gaat in Frankrijk dus veel meer om kwaliteit van een linkprofiel waar het in Nederland vaak meer om kwantiteit gaat. Linkbuilding is ook in Frankrijk zeer effectief voor het verkrijgen van mooie rankings in de zoekmachines.

Kwalitatieve linkbuilding in Frankrijk

Franse artikelen op blogs en platformen

Het bouwen van backlinks in Frankrijk is dus meer gericht op kwaliteit. Seeders heeft twee methoden om kwalitatief sterke backlinks te generen in de Franse markt. Zo doen we dit door artikelen in te kopen op sterke domeinen. Deze artikelen plaatsen we zoveel mogelijk op .fr domeinen. Hierbij kijken we ook naar of een platform voldoende autoriteit en of traffic heeft, ook moet het platform relevantie hebben met betrekking tot het onderwerp van jouw website of webshop. In deze artikelen is het mogelijk om links met commerciële anchors op te bouwen. Deze Franse links zijn belangrijk omdat we daarmee bij Google aan kunnen geven welke woorden voor onze klanten belangrijk zijn. We zetten dit heel beperkt in want teveel links met commerciële anchors is dan weer gevaarlijk.

Persbericht linkbuilding in Frankrijk 

Daarnaast bouwen we ook sterke links op middels PR. Vanuit onderzoeksdata van klanten of vanuit de branche schrijven we leuke aansprekende persberichten voor de Franse markt. Seeders beschikt over een uitgebreide database van Franse journalisten. Onze native Franse tekstschrijvers zorgen ervoor dat we de juiste snaar raken en op deze manier proberen we zoveel mogelijk plaatsingen met een do follow link te realiseren.

Forum posts & bedrijfsprofielen

Als laatste kunnen we middels Franse bedrijfsprofielen en Franse forum posts ook kwantiteit aanbrengen in een linkprofiel. Dit zijn beiden niet de mooiste vormen van linkbuilding, maar ze zijn beide wel zeer effectief in het vergaren van grote aantallen Franse backlinks.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil je een gesprek met één van onze internationale marketeers?

Boek een call

experts-internationale-linkbuilding-seeders

Franse Persberichten met links op nieuwssites

Seeders beschikt over een database met honderden Franse journalisten. Ook beschikken wij over Franse tekstschrijvers die aantrekkelijke Franse persberichten kunnen schrijven. Middels persbericht linkbuilding genereren we kwalitatief sterke backlinks.

Artikelen met link bij bekende Franse platforms

Wij hebben afspraken met grote Franse platformen. Hier kunnen wij tegen betaling voor onze klanten artikelen plaatsen met een do follow backlink. Content mag door de klant aangeleverd worden maar kunnen wij ook zelf door ons eigen Franse

Nieuwsberichten verspreiden op Franse nieuwssites

Seeders kan persberichten op verschillende Franse platformen betaald uitzetten. Deze persberichten worden dan gegarandeerd geplaatst met do follow backlinks. Dit is een methode om zeer sterke links naar je domein te plaatsen. Deze websites hebben echte bezoekers en een hoge autoriteit.

Kwalitatieve backlinks voor elke Franse niche markt

Seeders beschikt over een groot Frans publisher netwerk. Hierin zitten duizenden blogs, nieuwsites en platformen. Op deze platformen kunnen wij voor elke Franse niche interessante artikelen plaatsen en daarmee linkwaarde creëren voor jouw bedrijf.

Franse bedrijfsprofielen

Seeders heeft een groot netwerk aan Franse bedrijfsprofielen. Deze links zijn niet de mooiste links maar zijn wel interessant om ook voldoende kwantiteit in het linkprofiel aan te brengen. Een hoog aantal linking domains is nog steeds een belangrijke rankingfactor.

Forum posts op Franse fora

Deze techniek is interessant voor het genereren van kwantitatieve backlinks. In tegenstelling tot Nederland worden fora in Frankrijk en Duitsland nog steeds veel gebruikt. Seeders heeft toegang to een groot aantal Franse fora waar ons content team vanuit relevante topics backlinks kan genereren.

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

blogs-en-platformen
0
Connecties
link-mogelijkheden

Websites

Websites
nieuwssites
0
Links geplaatst
posities-gestegen

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google