Internationale linkbuilding

Niet alleen beter gevonden worden in Nederland, maar ook in alle landen om ons heen? Seeders is gespecialiseerd in het generen van online zichtbaarheid voor alle landen in Europa en de Verenigde Staten. Ook in 2021 worden de Google rankings voor ongeveer 30% door linkbuilding bepaald. Om zichtbaar te zijn in de Europese markt is linkbuilding van groot belang. Seeders heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld, en beschikt nu over een publisher netwerk waarmee we zowel de Nederlandse als de Europese markt uitstekend kunnen bedienen.

Net als in Nederland zijn er voor de internationale markt verschillende manieren van linkbuilding. Zo zijn bepaalde strategieën beter toepasbaar in bepaalde landen. De basis van elke strategie is het realiseren van inkomende links afkomstig van domeinen met een hoge autoriteit. Inmiddels heeft Seeders een groot aantal klanten waar actief linkbuilding op de Europese markt voor wordt uitgevoerd.

  LINKBUILDING IN EUROPA

  Online de Europese markt veroveren? Vraag een internationale quickscan aan!

  PR Campagnes

  De inkomende links met de hoogste autoriteit komen van nieuwswebsites. De enige manier om je content op dergelijke websites te krijgen, is door relevante en nieuwswaardige content te maken.Dit doen wij door actuele en relevante onderwerpen te pakken en daar op een goede manier op te reageren. Deze techniek noemen we ‘newsjacking’.

  Seeders werkt met PR specialisten in onder andere de Duitse, Engelse en Belgische markt. Wij beschikken over een grote database aan journalisten voor deze landen. Ook hebben wij in vele andere landen mogelijkheden om betaald plaatsingen te realiseren op een breed scala aan internationale en regio gebonden platformen. Of het nu gaat om de Scandinavische of de Spaanse markt, wij kunnen overal terecht.

  Content op branche gerelateerde domeinen

  Door de jaren heen, heeft Seeders een groot Europees publisher netwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk bevinden zich ook native tekstschrijvers uit verschillende landen. Anderstalige teksten worden dan ook door mensen geschreven van wie het hun moedertaal is, om altijd de kwaliteit te waarborgen. Dit netwerk met zo’n 20.000 publishers maakt het mogelijk om relevante plaatsingen te realiseren op relevante domeinen met hoge waardes in verschillende landen. Het selecteren van dergelijke partners gaat zorgvuldig en deze partners moeten voldoen aan onze kwaliteitseisen. Vervolgens beoordelen we alle domeinen eigenhandig op basis van traffic en autoriteit. Onze ervaring leert dat Google de voorkeur geeft aan inkomende links van domeinen met veel bezoekers en dit resulteert vaak in hoge rankings.

  Onderstroom van kwantitatieve links

  Mocht je een website of webshop hebben met veel verschillende landingspagina’s of categorieën, dan is het vaak moeilijk om alleen maar kwalitatieve backlinks te bouwen naar deze pagina’s. Om verschillende landingspagina’s of categorieën te ondersteunen, gebruiken we vaak een ander soort links. Dit noemen we massa-linking. Voorbeelden hiervan zijn forum links en business directories. In sommige gevallen is deze stap in het proces noodzakelijk omdat sommige domeinen een groot aantal backlinks nodig heeft om de gewenste rankings te behalen. Soms is dit aantal te hoog om te realiseren met alleen hoge kwaliteit linking van PR en kwalitatieve content.

  Rapporten en Service

  Seeders rapporteert maandelijks alle links die geplaatst zijn met daarbij de behaalde resultaten. Daarnaast hebben we goed contact met de publisher en om te voorkomen dat links verwijderd worden hebben we constant een software lopen die controleert of alle geplaatste links nog online staan. We gebruiken verschillende software om de Google rankings van alle zoekwoorden bij te houden. En natuurlijk krijg je als klant toegang tot je eigen dashboard om daar de resultaten van het project te bekijken.