Het uitbesteden van linkbuilding

Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen SEO. Veel mensen denken dat dit de minst belangrijke pijler is. Dit is echter niet het geval. Linkbuilding is namelijk net zo belangrijk als de content en de technische optimalisatie van jouw website. Reden genoeg om hier dus ook voldoende aandacht aan te besteden. Heb je geen kaas gegeten van linkbuilding? Dan betekent dit niet dat je hier geen begin mee kunt maken. Je kunt de linkbuilding voor jouw website namelijk uitbesteden aan Seeders. Wij zorgen voor relevante links, waardoor jouw website een hogere plek bemachtigt in de resultaten van Google en andere zoekmachines.

  ADVIES OP MAAT

  Elke uitdaging vereist een unieke strategie, wij horen graag die van jou!

  Het belang van linkbuilding

  Bij linkbuilding probeer je links naar jouw website op andere sites te plaatsen. Dit kan door middel van linkruil. In dat geval plaats je een link naar de site waarmee je ruilt op jouw eigen website en vice versa. Het is echter beter wanneer een site zonder linkruil naar jouw website linkt. Indien dit meer en meer gebeurt, gaat een zoekmachine jouw site op den duur als autoriteit zien. Het voordeel hiervan is dat je hoger aangeschreven staat en dat zorgt voor een betere positie in de zoekresultaten. Jouw website wordt hierdoor dus beter vindbaar. Bij linkbuilding is de kwaliteit van een link dus belangrijker dan de kwantiteit.

  Zelf aan de slag met linkbuilding?

  Wil je de vindbaarheid van jouw website vergroten? Dan is het aannemelijk dat je begint met linkbuilding. Je kunt zelf proberen om links naar jouw website op andere sites geplaatst te krijgen. Uit ervaring weten wij echter dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Stel daarom altijd eerst een linkbuilding strategie op voordat je begint. Met zo’n strategie wordt het een stuk aannemelijker dat je goed scoort op het gebied van linkbuilding. Heb je geen idee hoe je een linkbuilding strategie
  opstelt? Dan kan Seeders jou hierbij helpen.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Seeders?

  Niet iedereen heeft kennis van of ervaring met linkbuilding. In dat geval is het niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan. De kans dat je succes boekt met linkbuilding is dan namelijk niet groot. Wil je dat linkbuilding een bijdrage levert aan de positie van jouw site in Google en andere zoekmachines? Dan helpt Seeders jou hier graag bij. Wij kunnen een linkbuilding strategie voor jouw site uitstippelen. Uiteraard zijn wij ook in staat om deze strategie in de praktijk te brengen. Hier houdt het niet bij op, want Seeders zorgt er ook voor dat jouw linkbuilding up-to-date blijft. Op deze manier voorkom je dat jouw site uiteindelijk wegzakt in de resultaten van zoekmachines.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  linkbuilding-experts-seeders