Het uitbesteden van linkbuilding

Op zoek naar een bedrijf waarbij je linkbuilding kan uitbesteden? Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen SEO. Veel mensen denken dat dit de minst belangrijke pijler is. Dit is echter niet het geval. Linkbuilding is namelijk net zo belangrijk als de content en de technische optimalisatie van jouw website. Reden genoeg om hier dus ook voldoende aandacht aan te besteden. Heb je geen kaas gegeten van linkbuilding? Dan betekent dit niet dat je hier geen begin mee kunt maken. Je kunt de linkbuilding voor jouw website namelijk uitbesteden aan Seeders. Wij zorgen voor relevante links. Hierdoor bemachtigd jouw website, of de website van jouw klanten(en), een hogere plek in de resultaten van Google en andere zoekmachines.

  ADVIES OP MAAT

  Elke uitdaging vereist een unieke strategie, wij horen graag die van jou!

  Het belang van linkbuilding

  Bij linkbuilding probeer je links naar jouw website op andere sites te plaatsen. Dit kan door middel van linkruil. Je ruilt hier als het ware linkplaatsingen op websites. Jij plaatst een link op de website van een ander, en de ander plaatst een link op de website van jou. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet naar elkaar gaat linken. Voorbeeld: bedrijf A heeft een link op website B die linkt naar zijn website, en website B heeft een link op website A die linkt naar zijn website. Met dit voorgaande voorbeeld link je dus naar elkaar. Het is verstandig om dit te vermijden. Het meest gunstige is wanneer je een ABCD linkruil doet. Je linkt dan met website A naar B. En je ruilpartner linkt met website C naar website D. Hoe meer je van dit soort links scoort, hoe beter. Je online autoriteit groeit. Het voordeel hiervan is dat je hoger aangeschreven staat en dat zorgt voor een betere positie in de zoekresultaten. Jouw website zal hierdoor dus beter vindbaar worden.

  Zelf aan de slag met linkbuilding?

  Wil je de vindbaarheid van jouw website vergroten? Dan is het aannemelijk dat je begint met linkbuilding. Je kunt zelf proberen om links naar jouw website op andere sites geplaatst te krijgen. Uit ervaring weten wij echter dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Stel daarom altijd eerst een linkbuilding strategie op voordat je begint. Met zo’n strategie wordt het een stuk aannemelijker dat je goed scoort op het gebied van linkbuilding. Heb je geen idee hoe je een linkbuilding strategie opstelt? Dan kan Seeders jou hierbij helpen.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Seeders?

  Niet iedereen heeft kennis van of ervaring met linkbuilding. In dat geval is het niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan. De kans dat je succes boekt met linkbuilding is dan namelijk niet groot. Wil je dat linkbuilding een bijdrage levert aan de positie van jouw site in Google en andere zoekmachines? Dan helpt Seeders jou hier graag bij. Wij kunnen een linkbuilding strategie voor jouw site uitstippelen. Uiteraard zijn wij ook in staat om deze strategie in de praktijk te brengen. Hier houdt het niet bij op, want Seeders zorgt er ook voor dat jouw linkbuilding up-to-date blijft. Op deze manier voorkom je dat jouw site uiteindelijk wegzakt in de resultaten van zoekmachines.

  Wat kun je verwachten wanneer je linkbuilding uitbesteedt bij Seeders?

  Wanneer je geen ervaring met linkbuilding hebt kan het een dure en arbeidsintensieve kostenpost worden. Besteedt daarom linkbuilding uit bij Seeders! Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat wij niet zomaar links plaatsen op elke website. Hier zit een duidelijke strategie achter. Voorafgaand aan het linkbuilding traject zal er een duidelijk plan worden opgesteld. Dit gaat ten alle tijden in samenwerking met de klant. Vervolgens gaan wij aan de slag en brengen wij de kwaliteit van het linkprofiel van je website naar een hoger niveau. Wij houden van transparantie. Daarom ontvang je als klant maandelijkse rapportages met daarin de linkbuildingwerkzaamheden en de rankings op de desbetreffende zoekwoorden. Op deze manier is alles inzichtelijk. Dus ook op welke websites wij de links plaatsen.

  Wij helpen graag met de online groei van je website. Onze linkbuilding specialisten houden ervan om een bedrijf laten stijgen in de zoekresultaten van de zoekmachines. Ben je benieuwd hoe jij met je website(s) kan stijgen in de zoekmachines, je huidige linkprofiel eruit ziet of welke linkbuilding mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan nu contact met ons op.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  experts-linkbuilding-seeders

  Whitelabel linkbuilding voor agencies professioneel uitbesteed

  Als Agency graag linkbuilding uitbesteden? Seeders biedt whitelabel linkbuilding voor agencies. Wij doen dit momenteel al voor verschillende agencies en reclamebureaus. Seeders biedt agencies speciale tarieven.

  TRANSPARANTIE DOOR MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VAN GEPLAATSTE BACKLINKS

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages zijn eenvoudig door te sturen naar opdrachtgevers. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  BETROUWBARE PARTNER DIE MEEDENKT OP STRATEGISCHE VLAK

  Wij denken graag mee en geven advies over de linkbuilding strategie. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van zoekwoordenonderzoek in combinatie met input die wij van de opdrachtgever krijgen. In overleg denken wij mee in de (SEO)strategie van de website.

  ONBEPERKT ZOEKWOORD POSITIES BIJHOUDEN IN EEN WHITELABEL RANKING TOOL

  In onze keyword rankingtool tracken klanten onbeperkt keywords. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie op dat keyword. Deze whitelabel ranking tool wordt aangeboden bij grotere aantallen klanten.

  LINKS VANAF NIEUWS-WEBSITES, BLOGS EN PLATFORMS

  Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content-marketeers creëren waardevolle content op verschillende branchegerelateerde platforms, blogs en zowel lokale als landelijke nieuwswebsites.

  KWALITATIEVE BACKLINKS VOOR ELKE NICHE MARKT

  Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Wij stimuleren webmasters die een website binnen de gerelateerde branche beheren om een artikel of een link naar de website te plaatsen. Wij creëren relevante backlinks voor elke branche.

  GERELATEERDE LINKS

  De meeste links worden met name geplaatst op Nederlandse websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe ook links geplaatst vanaf algemene websites, maar vaak dan wel vanuit een gerelateerde categorie, of vanuit internationale sites die zich ook op Nederland richten.

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

  blogs-en-platformen

  Connecties

  Connecties
  link-mogelijkheden

  Websites

  Websites
  nieuwssites

  Links geplaatst

  Links geplaatst
  posities-gestegen

  Posities gestegen in Google

  Posities gestegen in Google