Linkbuilding in Spanje uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Spanje vraagt om een unieke strategie

Na meer dan een jaar onderzoek en ontwikkeling in ons SEO lab hebben we een goede strategie gevonden voor Spaanse linkbuilding. Uit ons onderzoek blijkt dat het bouwen van backlinks in Spanje een unieke strategie vereist, welke compleet afwijkt van de Nederlandse en Engelstalige linkbuilding. Zo leggen de meeste websites in Nederland een basis voor hun linkprofiel via startpagina’s en startpagina-klonen, in Spanje kennen ze dit systeem niet. Voor de Engelse taal bestaan er veel directories en platforms waar je gratis artikelen kunt plaatsen, in Spanje kennen ze dit ook niet.

Linkbuilding Spanje relatief kostbaar

Het bouwen van backlinks in Spanje is meer tijdrovend en daardoor een stuk prijziger. Zo hebben wij bij diverse online marketingbureaus in Spanje een offerte opgevraagd voor het uitbesteden van linkbuilding en we schrokken van de prijzen. In Nederland begint dit ongeveer bij €200,00 maar bij een Spaans internetbureau betaal je standaard al snel €2K! Nu hebben wij ook wel opdrachtgevers die dit minimaal besteden, maar dan krijg je er heel wat meer voor terug. Wij hebben inmiddels een linkbuilding strategie gevonden die begint bij €400,00. De prijs per link is wel een stuk hoger dan de Nederlandse links, maar de kwaliteit is goed.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil je een gesprek met één van onze internationale marketeers?

Boek een call

online-marketing-experts-seeders

Persberichten met links op nieuwssites

Dit is een van onze technieken die meer waarde hebben dan alleen stijgingen in de posities van zoekmachines. Met onze persberichten strategie krijgt uw merk landelijke aandacht. Goed voor zoekmachineoptimalisatie. Goed voor branding.

Artikelen met link bij bekende platforms

Wij hebben intern een columnist die schrijft voor grote platforms. Zij schrijft artikelen voor grote en bekende platforms. Onze columnist kan interessante artikelen over uw bedrijf schrijven met een link naar uw website.

Positieve blog artikelen en reviews door bloggers met link

Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten voor een hoge autoriteit binnen je branche. Wij zorgen ervoor dat bloggers positief over jouw merk gaan schrijven.

Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt

Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Misschien wel het grootste netwerk van Spanje. Wij stimuleren webmasters die een website binnen uw branche beheren om een artikel of een link naar uw website te plaatsen.

Mentions in social media door bloggers

Deze strategie ligt volledig in lijn met onze blog linkbuilding en wordt vaak ook in combinatie gebruikt. Wij stimuleren bloggers om niet alleen over u te schrijven, maar ook over u te ‘praten’ op Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter, Google Plus en Instagram.

Banners op sites van populaire bloggers

Deze techniek is Linkbuilding en Branding tegelijkertijd. Wij zorgen voor mooie banners die bijvoorbeeld site wide of de homepage van een blog of andere website wordt geplaatst.

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

blogs-en-platformen

Connecties

Connecties
link-mogelijkheden

Websites

Websites
nieuwssites

Links geplaatst

Links geplaatst
posities-gestegen

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

Wil je een gesprek met één van onze internationale marketeers?

Boek een call

online-marketing-experts-seeders