Linkbuilding in Portugal uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Portugal vraagt om een unieke strategie

Na meer dan een jaar onderzoek en ontwikkeling in ons SEO lab hebben we een goede strategie gevonden voor Portugese linkbuilding. Uit ons onderzoek blijkt dat het bouwen van backlinks in Portugal een unieke strategie vereist, welke compleet afwijkt van de Nederlandse en Engelstalige linkbuilding. Zo leggen de meeste websites in Nederland een basis voor hun linkprofiel via startpagina’s en startpagina-klonen, in Portugal kennen ze dit systeem niet. Voor de Engelse taal bestaan er veel directories en platforms waar je gratis artikelen kunt plaatsen, in Portugal kennen ze dit ook niet.

Linkbuilding Portugal relatief kostbaar

Het bouwen van backlinks in Portugal is meer tijdrovend en daardoor een stuk prijziger. Zo hebben wij bij diverse online marketingbureaus in Portugal een offerte opgevraagd voor het uitbesteden van linkbuilding en we schrokken van de prijzen. In Nederland begint dit ongeveer bij €200,00 maar bij een Portugees internetbureau betaal je standaard al snel €2K! Nu hebben wij ook wel opdrachtgevers die dit minimaal besteden, maar dan krijg je er heel wat meer voor terug. Wij hebben inmiddels een linkbuilding strategie gevonden die begint bij €400,00. De prijs per link is wel een stuk hoger dan de Nederlandse links, maar de kwaliteit is goed.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil jij ook SEO inzetten in Portugal? 

Neem contact op

Persberichten met links op nieuwssites

Dit is een van onze technieken die meer waarde hebben dan alleen stijgingen in de posities van zoekmachines. Met onze persberichten strategie krijgt uw merk landelijke aandacht. Goed voor zoekmachineoptimalisatie. Goed voor branding.

Artikelen met link bij bekende platforms

Wij hebben intern een columnist die schrijft voor grote platforms. Zij schrijft artikelen voor grote en bekende platforms. Onze columnist kan interessante artikelen over uw bedrijf schrijven met een link naar uw website.

Positieve blog artikelen en reviews door bloggers met link

Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten voor een hoge autoriteit binnen je branche. Wij zorgen ervoor dat bloggers positief over jouw merk gaan schrijven.

Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt

Wij hebben een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Misschien wel het grootste netwerk van Portugal. Wij stimuleren webmasters die een website binnen uw branche beheren om een artikel of een link naar uw website te plaatsen.

Mentions in social media door bloggers

Deze strategie ligt volledig in lijn met onze blog linkbuilding en wordt vaak ook in combinatie gebruikt. Wij stimuleren bloggers om niet alleen over u te schrijven, maar ook over u te ‘praten’ op Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter, Google Plus en Instagram.

Banners op sites van populaire bloggers

Deze techniek is Linkbuilding en Branding tegelijkertijd. Wij zorgen voor mooie banners die bijvoorbeeld site wide of de homepage van een blog of andere website wordt geplaatst.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

icon-connecties-seeders

Connecties

Connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders

Links geplaatst

Links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity