Linkbuilding in Italië uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Italië vraagt om een unieke strategie

Seeders is al jarenlang actief op de Italiaanse markt voor onze klanten. De Italiaanse markt verschilt niet veel van bijvoorbeeld de Spaanse of Franse markt. Italianen kennen ook geen Startpagina’s en werken voor het verkrijgen van kwalitatieve backlinks met name met artikelen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor het bouwen van backlinks in Italië heb je een andere strategie nodig dan welke je zou gebruiken voor de Nederlandse of Engele markt. Nederlandse websites maken veel gebruik van startpagina’s en startpagina-klonen, maar in Italië is dit geen geschikte aanpak. Ook de platforms en directories waar je zowel Nederlandse als Engelse teksten gratis op kan plaatsen, een onbekend iets voor de Italianen.

Het gaat hier om kwaliteit. Linkbuilding in Italië is relatief kostbaar. Het bouwen van backlinks in Italië kost meer tijd, en daardoor vraagt men hier meer geld voor dan iemand in Nederland dit zou doen. Seeders heeft ondertussen een sterk Italiaans publisher netwerk ontwikkeld met verschillende kwalitatieve Italiaanse websites en platforms. Zo verkrijgen wij links van hoge kwaliteit, wat erg belangrijk is. In deze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met Italiaanse links vanuit blogs, nieuwswebsites en branche gerelateerde websites. Uiteraard met dofollow links.

Aan de slag met linkbuilding in Italië?

Neem contact op

Italiaanse persberichten met links op nieuwssites

Het laten schrijven van Italiaanse persberichten en deze met link op nieuwssites te plaatsen, is een goede techniek om te stijgen in de posities van zoekmachines. Onze Italiaanse tekstschrijvers schrijven zo dat uw merk ook nog eens veel aandacht krijgt.

Positieve blogposts en reviews door bloggers met link

Om veel autoriteit te genereren, zijn reviews en blogs door Italiaanse bloggers erg belangrijk. Door ons netwerk te raadplegen, laten wij Italiaanse bloggers positief schrijven over uw merk.

Mentions in social media door Italiaanse bloggers

Vaak gebruiken wij deze strategie in combinatie met onze manier van blog
linkbuilding. Naast het plaatsen van een blog over uw website, stimuleren wij ze om iets over uw website te delen op diverse social media kanalen als Facebook, Twitter of Instagram.

Artikelen met link bij bekende Italiaanse platformen

Bij verschillende Italiaanse platforms hebben wij de mogelijkheid om tegen een
betaling artikelen te plaatsen. Zowel teksten door onze tekstschrijvers als
aangeleverd door u. Een link in één van deze artikelen is waardevol.

Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt van Italië

Ons netwerk aan netwerk specialisten in uiteenlopende branches in Italië is groot. Wij regelen een link naar uw website of een artikel op een website binnen uw branche en verkrijgen zo een sterke en kwalitatieve backlink.

Banners op sites van populaire Italiaanse bloggers

Wij verzorgen voor uw bedrijf een mooie banner, die wij op Italiaanse blogs laten
plaatsen op bijvoorbeeld de homepage. Hiermee ben je zowel bezig met linkbuilding als branding, en is dus erg effectief.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

icon-connecties-seeders

Connecties

Connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders

Links geplaatst

Links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity