Linkbuilding in Frankrijk uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Frankrijk vraagt om een unieke strategie

Seeders heeft jarenlange ervaring met linkbuilding in de Franse markt. Wij beschikken over samenwerkingen met tientallen Franse bloggers en Franse nieuwswebsites voor het verkrijgen van kwalitatief sterke backlinks. De Franse markt werkt anders dan de Nederlandse markt. Zo kennen de Fransen geen startpagina’s of startpaginaclonen. Het gaat in Frankrijk dus veel meer om kwaliteit van een linkprofiel waar het in Nederland vaak meer om kwantiteit gaat. Linkbuilding is ook in Frankrijk zeer effectief voor het verkrijgen van mooie rankings in de zoekmachines.

Kwalitatieve linkbuilding in Frankrijk

Franse artikelen op blogs en platformen

Het bouwen van backlinks in Frankrijk is dus meer gericht op kwaliteit. Seeders heeft twee methoden om kwalitatief sterke backlinks te generen in de Franse markt. Zo doen we dit door artikelen in te kopen op sterke domeinen. Deze artikelen plaatsen we zoveel mogelijk op .fr domeinen. Hierbij kijken we ook naar of een platform voldoende autoriteit en of traffic heeft, ook moet het platform relevantie hebben met betrekking tot het onderwerp van jouw website of webshop. In deze artikelen is het mogelijk om links met commerciële anchors op te bouwen. Deze Franse links zijn belangrijk omdat we daarmee bij Google aan kunnen geven welke woorden voor onze klanten belangrijk zijn. We zetten dit heel beperkt in want teveel links met commerciële anchors is dan weer gevaarlijk.

Persbericht linkbuilding in Frankrijk 

Daarnaast bouwen we ook sterke links op middels PR. Vanuit onderzoeksdata van klanten of vanuit de branche schrijven we leuke aansprekende persberichten voor de Franse markt. Seeders beschikt over een uitgebreide database van Franse journalisten. Onze native Franse tekstschrijvers zorgen ervoor dat we de juiste snaar raken en op deze manier proberen we zoveel mogelijk plaatsingen met een do follow link te realiseren.

Forum posts & bedrijfsprofielen

Als laatste kunnen we middels Franse bedrijfsprofielen en Franse forum posts ook kwantiteit aanbrengen in een linkprofiel. Dit zijn beiden niet de mooiste vormen van linkbuilding, maar ze zijn beide wel zeer effectief in het vergaren van grote aantallen Franse backlinks.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil jij ook Linkbuilding inzetten in Frankrijk? 

Meer informatie

Franse Persberichten met links op nieuwssites

Seeders beschikt over een database met honderden Franse journalisten. Ook beschikken wij over Franse tekstschrijvers die aantrekkelijke Franse persberichten kunnen schrijven. Middels persbericht linkbuilding genereren we kwalitatief sterke backlinks.

Artikelen met link bij bekende Franse platforms

Wij hebben afspraken met grote Franse platformen. Hier kunnen wij tegen betaling voor onze klanten artikelen plaatsen met een do follow backlink. Content mag door de klant aangeleverd worden maar kunnen wij ook zelf door ons eigen Franse

Nieuwsberichten verspreiden op Franse nieuwssites

Seeders kan persberichten op verschillende Franse platformen betaald uitzetten. Deze persberichten worden dan gegarandeerd geplaatst met do follow backlinks. Dit is een methode om zeer sterke links naar je domein te plaatsen. Deze websites hebben echte bezoekers en een hoge autoriteit.

Kwalitatieve backlinks voor elke Franse niche markt

Seeders beschikt over een groot Frans publisher netwerk. Hierin zitten duizenden blogs, nieuwsites en platformen. Op deze platformen kunnen wij voor elke Franse niche interessante artikelen plaatsen en daarmee linkwaarde creëren voor jouw bedrijf.

Franse bedrijfsprofielen

Seeders heeft een groot netwerk aan Franse bedrijfsprofielen. Deze links zijn niet de mooiste links maar zijn wel interessant om ook voldoende kwantiteit in het linkprofiel aan te brengen. Een hoog aantal linking domains is nog steeds een belangrijke rankingfactor.

Forum posts op Franse fora

Deze techniek is interessant voor het genereren van kwantitatieve backlinks. In tegenstelling tot Nederland worden fora in Frankrijk en Duitsland nog steeds veel gebruikt. Seeders heeft toegang to een groot aantal Franse fora waar ons content team vanuit relevante topics backlinks kan genereren.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

icon-connecties-seeders

Connecties

Connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders

Links geplaatst

Links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity