Linkbuilding in Duitsland uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Duitsland vraagt om een unieke strategie

Na jaren van oefenen en testen hebben wij de beste linkbuilding methodes ontwikkeld voor de Duitse markt. Een combinatie waarbij we enerzijds inzetten op artikelen op sterke Duitse websites en platformen in combinatie met focus op het verkrijgen van kwalitatieve aantallen links lijkt het beste te werken. Seeders heeft in diverse Duitse markten zeer competitieve posities veroverd op verschillende Duitse zoekwoorden.

Het Duitse algoritme van Google lijkt een stuk strenger te werken dan dat in Nederland het geval is. In Duitsland is een penalty sneller vergeven zo horen wij regelmatig van onze Duitse partners. Daarom is in de Duitse markt voorzichtigheid geboden. Dat betekend een linkprofiel niet te commercieel opbouwen en de hoofdmoot gericht op links vanuit kwalitatieve Duitse platformen. Kwantiteit is nodig en deze genereren we met name middels links vanuit Duitse fora en bedrijfsprofielen.

Publisher netwerk voor Duitse linkbuilding

In Duitsland is kwaliteit van links veel belangrijker. Seeders heeft daarom afgelopen jaren gebouwd aan een groot Duits publisher netwerk. In dit publisher netwerk zitten duizenden Duitse media platformen, nieuwssites, bloggers. Dit zijn veelal websites met veel autoriteit en ook daadwerkelijk bezoekers. Op deze platformen kopen wij sterke links in voor onze klanten.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil jij ook linkbuilding inzetten in Duitsland?

Neem contact op

Persberichten met links op Duitse nieuwssites

Dit is een van onze technieken die meer waarde hebben dan alleen stijgingen in de posities van zoekmachines. Met onze persberichten strategie creëren we landelijke aandacht in de Duitse markt. Goed voor kwalitatieve Duitse backlinks. Goed voor branding. Seeders kan persberichten zowel via de massa aan journalisten uitsturen middels PR tooling, als betaald plaatsen op diverse Duitse Nieuwssites.

Duitse forum links

Duitsland kent nog een echte forum cultuur. Seeders beschikt over duizenden fora waar wij links kunnen plaatsen om daarmee ook de kwantiteit van een linkprofiel te realiseren. De forum post worden door native Duitsers opgesteld en passen bij het aansluitende topic.

Artikelen op nieuwssites

Seeders heeft een groot aantal landelijke en regionale Duitse nieuwssites bereid gevonden artikelen over onze klanten te plaatsen. Deze artikelen worden altijd voorzien van een dofollow backlink en plaatsingen blijven altijd bestaan. Het is één van de beste methoden om kwalitatief sterke Duitse links te vergaren.

Kwalitatieve Duitse backlinks voor elke niche markt

Wij hebben een groot netwerk aan publishers en bloggers in uiteenlopende branches. Misschien wel het grootste netwerk van Duitsland. Wij stimuleren publishers en bloggers die een website binnen uw branche beheren om een artikel of een link naar uw website te plaatsen.

Artikelen geschreven door native Duitsers

Al onze artikelen worden geschreven door een team van native Duitse schrijvers. Artikelen worden zo geschreven dat ze goed passen bij het platform waar ze op geplaatst worden.

Duitse bedrijfsprofielen en citations

Seeders beschikt over een groot aantal mogelijkheden om Duitse links te realiseren middels bedrijfsprofielen. Het is niet de mooiste manier van linkbuilden maar nog steeds wel zeer effectief voor het verkrijgen van een groot aantal linking domains.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt Duitse linkbuilding voor verschillende Nederlandse, Duitse en internationale bedrijven. Seeders biedt kwalitatieve sterke linkbuilding waarmee wij veel top posities hebben veroverd in uiteenlopende Duitse markten.

icon-connecties-seeders
0
Duitse blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Forum mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Duitse nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity