Linkbuilding in Zweden uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Zweden is behoorlijk uitdagend

Linkbuilding in Zweden is behoorlijk uitdagend. Enerzijds door de taalbarrière en anderzijds  door beperkte aantallen platformen. Zweden maken geen gebruik van bijvoorbeeld startpagina’s en startpagina klonen. Wil je in Zweden aan de slag met linkbuilding dan is dus vooral een inzet op kwalitatieve platform effectief. Bijvoorbeeld Zweedse nieuwssites.

Groots Zweeds publisher netwerk

Doordat het relatief wat meer werk kost om in Zweden kwalitatief goede backlinks te verkrijgen, is het ook duurder. Gelukkig hebben wij ondertussen een goede strategie gevonden. In deze strategie maken wij veel gebruik van ons grote en uitgebreide Zweedse publisher netwerk. Wij hebben samenwerkingen met veel Zweedse bloggers en Zweedse nieuwswebsites. Hier kunnen wij artikelen en blogs van kwaliteit plaatsen, wat sterk helpt in het verbeteren van je rankings. In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit Zweedse blogs en nieuwswebsites. Uiteraard met alleen dofollow links zonder sponsored tags.

Wil jij ook linkbuilding inzetten in Zweden?
Neem contact op

Zweedse persberichten met links op nieuwswebsites

Onze Zweedse tekstschrijvers kunnen Zweedse persberichten schrijven die wij op diverse grote nieuwswebsites kwijt kunnen, uiteraard voorzien van een link naar uw website. Zowel goed voor de linkbuilding als voor branding.

Positieve artikelen of reviews door Zweedse bloggers

Het is zeer effectief om Zweedse bloggers te benaderen (welke wij ook in ons netwerk hebben) en hen een positieve review over uw merk te laten plaatsen of hen een artikel te laten schrijven met een link naar uw website. Deze manier van linkbuilding zorgt voor veel autoriteit en hecht veel kwaliteit aan de links.

Sterke artikelen op grote Zweedse platforms

Wij werken samen met diverse grote Zweedse platforms en websites. Hier kunnen wij tegen betaling artikelen plaatsen. Wij laten onze Zweedse tekstschrijvers artikelen schrijven die altijd goed passen bij uw merk. Deze zijn altijd voorzien van een link, welke hierdoor erg waardevol wordt. Dit zijn veelal goedbezochte websites.

Zweedse backlinks voor elke niche markt

Ons netwerk bestaat naast veel websites ook uit Zweedse webmasters, werkzaam in elke branche die er maar is. Wij kunnen hen vragen om, als zij een website beheren, een link te plaatsen op hun site. Deze links zijn automatisch erg sterk en waardevol.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt Zweedse linkbuilding voor verschillende Nederlandse, Zweedse en internationale bedrijven. Seeders biedt kwalitatieve sterke linkbuilding waarmee wij veel top posities hebben veroverd in uiteenlopende markten.

icon-connecties-seeders
0
Zweedse blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Link mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Zweedse nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity