Linkbuilding in Engeland uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Engeland is behoorlijk uitdagend

Linkbuilding in Engeland relatief eenvoudig. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om in Engeland met linkbuilding aan de slag gegaan. In de Engelse markt wordt heel veel aan linkbuilding middels PR gedaan. Ook wordt er heel veel aan linkbuilding gedaan middels het plaatsen van blogs en artikelen op verschillende websites. Ook bedrijfsprofielen worden in de Engelse markt nog veelvuldig gebruikt.

Veel Engelse mogelijkheden

Om aan de slag te gaan met linkbuilding in Engeland, zijn er een paar dingen nodig. Zo is het als eerst belangrijk om goede Engelse teksten te laten schrijven. Wij hebben Engelse native tekstschrijvers die persberichten, blogberichten en artikelen kunnen schrijven waarmee zij zowel zorgen voor een sterke link als landelijke aandacht.

Ook niet geheel onbelangrijk is een netwerk vol met grote, belangrijke Engelse platforms en blogs. Hier kunnen wij terecht om artikelen en nieuwsberichten te plaatsen. Wij hebben na al die jaren werken een groot publisher netwerk opgebouwd. Wij hebben samenwerkingen met grote bloggers, nieuwswebsites en andere platforms.

In deze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit Engelse blogs,bedrijfsprofielen, nieuwswebsites en branche gerelateerde
websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Aan de slag met linkbuilding in Engeland?
Neem contact op

Positieve artikelen en reviews op Engelse blogs

Door Engelse bloggers te vragen om een positieve review of artikel over uw merk te laten schrijven en plaatsen, genereer je erg kwalitatieve links.

Sterke backlinks voor elke Engelse niche markt

In ons netwerk zitten webmasters in elke niche markt, dus ook van uw branche. Deze kunnen wij benaderen om hen vervolgens een link te laten plaatsen op hun website. Dit zorgt voor kwalitatieve backlinks.

Artikelen met link op grote Engelse platforms

Wij hebben platforms in ons netwerk waar wij artikelen op kunnen plaatsen. Tegen betaling plaatsen zij ons artikel met link, wat zorgt voor een sterke link en ook veel landelijke aandacht.

Engelse persberichten met link op nieuwssites

Wij zorgen ervoor dat onze Engelse tekstschrijvers goede Engelse persberichten schrijven, welke wij dan op de grootste nieuwssites laten plaatsen. Uiteraard met een link naar uw website. Deze sturen wij ook naar Engelse journalisten, voor meer
landelijke aandacht.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt Engelse linkbuilding voor verschillende Nederlandse, Amerikaanse en internationale bedrijven. Seeders biedt kwalitatieve sterke linkbuilding waarmee wij veel top posities hebben veroverd in uiteenlopende markten.

icon-connecties-seeders
0
Engelse blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Link mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Engelse nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity