Linkbuilding in Denemarken uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Denemarken is goed te doen

Seeders is al jaren actief op de Deense markt. Zij doen het heel anders dan wij, en daarom is een geschikte strategie belangrijk. Ons brede Deense netwerk zorgt ervoor dat wij een sterk linkprofiel neer kunnen zetten, wat linkbuilding in Denemarken een geschikte optie maakt voor iedereen.

Wij hebben een sterk Deens netwerk

Zoals al genoemd was, werkt linkbuilding in Denemarken anders. Zij kennen hier de startpagina’s en startpagina klonen niet, hier maken zij geen gebruik van. Ook is kwaliteit een stuk belangrijker dan kwantiteit, terwijl men in Nederland vaak juist zo veel mogelijk links wil realiseren.

Deze kwalitatieve Deense backlinks verkrijg je door gebruik te maken van je netwerk. Na een lange tijd hieraan gewerkt te hebben, kunnen wij ook zeggen dat wij een groot Deens netwerk hebben opgebouwd. Zo bestaat ons publisher netwerk onder andere uit bekende en sterke Deense websites, blogs, ga zo maar door.

Wil jij ook SEO inzetten in Denemarken?
Neem contact op

Deense persberichten op nieuwswebsites

Wij laten onze Deense tekstschrijvers nieuwberichten schrijven met een link naar uw website. Deze worden weer geplaatst op grote Deense nieuwswebsites, wat zowel zorgt voor linkbuilding als landelijke aandacht. Ook verzenden wij persberichten via de massa naar verschillende Deense journalisten voor nog meer aandacht.

Positieve artikelen en reviews op Deense blogs

Een andere manier van het genereren van kwalitatieve links, is om Deense blogs te vragen om positief te schrijven over uw merk. Dit kan zijn in de vorm van een artikel of review.

Artikelen met link op grote Deense platformen

Wij op verschillende grote Deense platformen en websites
artikelen plaatsen. Onze Deense tekstschrijvers schrijven aantrekkelijke artikelen die zorgen voor zowel sterke links als veel aandacht.

Sterke backlinks voor elke niche markt van Denemarken

Wij kennen verschillende specialisten in elke niche markt. Dat betekent dat wij een webmaster in uw branche kunnen benaderen en een link kunnen laten plaatsen op zijn of haar website. Dit zorgt voor kwalitatieve backlinks.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt Deense linkbuilding voor verschillende Nederlandse, Deense en internationale bedrijven. Seeders biedt kwalitatieve sterke linkbuilding waarmee wij veel top posities hebben veroverd in uiteenlopende markten.

icon-connecties-seeders
0
Deense blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Link mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Deense nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity