Linkbuilding in België uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in België is behoorlijk uitdagend

Seeders is al jaren actief op de Belgische markt. We worden ook vaak door Belgische online marketing agencies gevraagd om linkbuilding activiteiten uit te voeren. De Belgische markt is moeilijker omdat deze in tegenstelling tot de Nederlandse markt veel minder opties biedt. Ook zorgt de tweetaligheid van Vlaanderen en Wallonië voor extra uitdaging.

Combineren van TLD’s voor Belgische linkbuilding

Voor onze activiteiten in de Belgische markt maken wij vaak een combinatie tussen enerzijds links op Vlaamse en Waalse .be platformen. Omdat het aanbod echter vaak te klein is om echt goed mee te kunnen doen in Belgie bouwen we daarnaast ook aan links vanuit Nederlandse .nl domeinen en Franse .FR domeinen. We zorgen echter wel dat .Be links de hoofdmoot in de verdeling van TLD’s top level domains blijft.

Seeders heeft in de afgelopen jaren  een groot publisher netwerk opgebouwd, met veel verschillende Belgische nieuwswebsites, platforms en blogs. Hiermee kunnen wij goede, kwalitatieve links realiseren die allemaal erg waardevol zijn. In deze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branchewebsites.

Wil jij ook linkbuilding inzetten in België?
Neem contact op

Persberichten op Belgische nieuwssites

Seeders beschikt over een grote database aan Belgische journalisten. Hiermee ben je tegelijk bezig met branding én linkbuilding, een gouden combinatie. Wij laten onze tekstschrijvers persberichten schrijven en laten deze plaatsen op Belgische nieuwssites, en sturen ze ook door naar Belgische journalisten.

Artikelen op grote Belgische platformen

Naast persberichten, schrijven onze tekstschrijvers ook artikelen welke wij tegen
betaling kwijt kunnen op grote Belgische platformen. Een link in één van deze artikelen is erg waardevol.

Vermeldingen op social kanalen van bloggers

Dit gaat goed samen met onze manier van blog linkbuilding. We stimuleren de
bloggers die positief over u schrijven, ook om een bericht over uw merk op social
media te plaatsen. Dit zorgt ook weer voor veel aandacht.

Positieve artikelen en reviews op Belgische blogs

Het zorgt voor veel autoriteit wanneer een blogger in België positief over uw merk schrijft. Wij laten die bloggers positieve artikelen en reviews over uw merk schrijven, welke zij met een link op hun blog plaatsen.

Kwalitatieve backlinks voor elke niche markt in België.

Wij hebben een groot netwerk, waar een groot deel van bestaat uit webmasters in de meest uiteenlopende branches. Wij laten hen een link op de website die zij beheren plaatsen en zorgen zo voor veel autoriteit en een sterke backlink. Of ze plaatsen een artikel met een link naar uw website.

Vermeldingen op .BE startpagina’s

Niet heel mooi maar nog wel zeer effectief. Seeders beschikt over veel mogelijkheden om door middel van .BE startpagina’s linkwaarde te genereren. Vooral als het om veel pagina’s tegelijk gaat die waarde nodig hebben kan dit ook anno 2020 nog steeds een zeer effectieve linkbuilding methode zijn.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

Linkbuilding gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt Belgische linkbuilding voor verschillende Nederlandse, Belgische en internationale bedrijven. Seeders biedt kwalitatieve sterke linkbuilding waarmee wij veel top posities hebben veroverd in uiteenlopende markten.

icon-connecties-seeders
0
Belgische blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Link mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Belgische nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity