Linkbuilding Amsterdam

Linkbuilding is één van de belangrijkste fundamenten van SEO, waar vaak de content en techniek van een website redelijk op orde zijn scheelt het vaak toch nog op het gebied van een mooi uitgebreid linkprofiel. Dit is waar Seeders Amsterdam jou kan ondersteunen, wij zien ons dan ook graag als de externe marketingafdeling van jouw organisatie. Door jaren lange ervaring hebben wij al bij meer dan 250 klanten prachtige resultaten weten neer te zetten en hierbij mee geholpen aan de online groei van deze bedrijven.

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat geen enkele klant hetzelfde is, dit is ook waarom wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij komen graag langs om de strategie die wij voor jouw bedrijf voor ogen hebben voor te leggen en door te spreken.

Gedurende de samenwerking hebben wij graag maandelijks contact met onze klant om voortgang te bespreken of nieuwe ideeën uit te wisselen. Om de communicatielijn kort te houden en snel beslissingen te kunnen maken zal er van begin tot eind van het traject één contact persoon zijn binnen Seeders Amsterdam voor jouw bedrijf.

Linkbuilding uitbesteden

  ADVIES OP MAAT

  Elke uitdaging vereist een unieke strategie, wij horen graag die van jou!

  Waarom is linkbuilding belangrijk?

  SEO bestaat uit 3 onderdelen, content, techniek en backlinks. Linkbuilding is dan ook vaak iets wat over het hoofd wordt gezien terwijl dit daadwerkelijk een grote impact heeft op de online vindbaarheid van jouw organisatie. Een gezonde mix inkomende backlinks zal ervoor zorgen dat jouw website in de organische zoek resultaten van de zoekmachine zal verschijnen. Misschien nog wel belangrijker, dat je toch eindelijk die positie verovert waar je al zo lang op wacht. Door middel van linkbuilding verhoog je de  autoriteit van jouw website in de zoekmachine, hoe hoger jij de autoriteit bent in jouw vakgebied hoe beter je zult scoren in de ranking van de zoekmachine.

  top-ranking-in-google-linkbuilding

  De linkbuilding specialist in Amsterdam

  Seeders Amsterdam is de linkbuilding specialist in de omgeving Amsterdam. Ben je opzoek naar een uitvoerende partij of echt een partner die je mee neemt in het hele proces? Dan ben je bij Seeders Amsterdam aan het juiste adres. Omdat de communicatie lijnen kort zijn kunnen wij snel handelen en inspelen op trends en situaties.

  Met een uitgebreide analyse van het backlink profiel kunnen wij al snel aangeven waar de beste kansen liggen voor organische groei voor jouw organisatie, daarbij zullen wij ook inzichtelijk maken hoe wij het voor ons zien hier resultaten te boeken.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders

  Linkbuilding methodes

  Een goed linkprofiel kun je zien als een piramideopbouw, er zijn verschillende bouwstenen nodig om een sterke autoriteit te krijgen in de zoekmachines. Dit varieert natuurlijk van hoogwaardige links vanuit persberichten tot aan massa links van startpagina’s of partnerpagina’s. In de basis blijft het een belangrijke methode om jouw website hoger in de zoekmachine te laten ranken met zoekwoorden die jou weer omzet opleveren.

  Linkbuilding

  Massa links ontstaan door het bouwen van backlinks van gerelateerde websites terug naar jouw eigen website, deze backlinks krijgt dan vanuit de linkende website een keyword mee dat is gekoppeld aan de URL die er gebouwd word.

  Artikel plaatsingen

  High quality, medium quality en SEO blogs worden door ons geschreven en geplaatst op branche/niche gerelateerde websites en platformen. Door de backlink te verwerken in een relevante tekst geeft dit meer kracht aan de backlink omdat je omschrijft waar de backlink over gaat. Wij maken hier duidelijk onderscheid in de kwaliteit van de plaatsingen, high qality artikelen geven op hun beurt meer waarde terug aan jouw website dan bijvoorbeeld een SEO blog.

  Persberichten strategie

  Seeders Amsterdam heeft beschikking over haar eigen PR tool, met deze tool hebben wij toegang tot meer dan 10.000 journalisten van verschillende platformen en uitgevers. In een persberichten strategie valt of staat het met het uitwerken van een goed onderzoek of prachtige nieuwswaarde, in overleg met de klant zullen wij een onderzoek starten en hier uit 10 voorstellen doen voor een degelijke strategie. Het is dan aan de klant om hier uit de 4 beste onderwerpen te kiezen die het beste aansluiten bij zijn of haar onderneming. Vanzelfsprekend zal Seeders Amsterdam hierbij ondersteuning bieden, als de onderwerpen bekend zijn zal Seeders Amsterdam hiervoor per kwartaal een persbericht opstellen vanuit eigen onderzoek of met cijfers vanuit de klant.

  Hoe gaat Seeders Amsterdam te werk?

  Hoe gaat een linkbuilding traject eigenlijk in zijn werk? Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren, de belangrijkste hierbij is een duidelijk beeld wat de klant wil bereiken. Op basis van deze gegevens gaat Seeders Amsterdam vervolgens aan het werk met een SEO scan van de huidige situatie en hoe wij deze kunnen verbeteren.

  SEO scan

  Onze SEO scan gaat in op het huidige linkprofiel van jouw bedrijf, uit deze scan komt naar voren welke dingen er momenteel goed zijn maar ook niet te vergeten waar er nog kansen zijn voor verbetering. Vervolgens gaan wij in onze SEO scan in op de punten die nog aandacht vergen, zo komt er al snel een linkbuilding strategie naar boven die wij zouden toepassen om jouw organische vindbaarheid te vergroten en meer traffic te kunnen genereren naar jouw website.

  Check huidige rankings

  Onderdeel van de SEO scan is de check van de huidige rankings van jouw bedrijf. Bedrijven zijn vaak wel op de hoogte van de keywords waar ze op gevonden willen worden, maar echter niet van de keywords waar nog enorme kansen liggen om te groeien. Seeders Amsterdam zal aanvullend aan de scan een zoekwoorden onderzoek starten om zo inzichtelijk te maken welke kansen er nog liggen voor jouw onderneming.

  Concurentie analyse

  Waar ondernemers wel een idee hebben van hun concurrenten in de markt is er vaak niet bekend wie nou echt hun online concurrenten zijn. Dit is waarom Seeders Amsterdam op enkele keywords inzichtelijk maakt wie nou echt de top 4 posities binnen de zoekmachine beheren, op basis van deze gegevens kijken wij vervolgens van het verschil is tussen de concurrent en jouw website. Deze gegevens helpen ons verder in de opbouw van een linkbuilding strategie.

  Linkbuilding uitbesteden bij Seeders Amsterdam

  Aangezien linkbuilding een tijdrovend en specialistisch vakgebied is wordt er vaak gekozen om de linkbuilding uit te besteden bij Seeders Amsterdam. Wij staan jou dan ook graag te woord aan de telefoon of door een afspraak te plannen op kantoor of op locatie. In de kennismaking word vaak al snel duidelijk wat de doelen zijn die de ondernemer voor ogen heeft, vaak kunnen wij al een redelijke inschatting maken van de werkzaamheden en te behalen resultaten voor de ondernemer.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding consultanten?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders