Kennisbank over content in SEO

HTTPS:

HTTPS staat voor Hyper Tekst Transfer Protocol Secure, dit is een uitbreiding op http-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

Redirect (301):

Wanneer het oude domein refereert naar het nieuwe domein. Dit wordt gedaan, zodat de (eerder) verkregen linkwaardes door worden gegeven aan het nieuwe domein.

Inbound marketing:

Het bereiken van je doelgroep, waardoor potentiële klanten zelf naar jou toekomen in plaats dat jij naar hen gaat. Meestal probeer je klanten te bereiken door jouw bedrijf te presenteren, maar daar haken klanten meestal op af. Door inbound marketing in te schakelen krijg je een strategische keuze waarmee je door relevante content gevonden wordt door jouw gekozen doelgroep.

Growth hacking:

Een bekende nieuwe marketing is growth hacking. Growth hacking is het vinden van slimme trucs of hacks waarmee je een bedrijf snel kan laten groeien, door met een snel tempo te kijken naar een anderen uitweg. Het doel van growth hacking is het laten groeien van je bedrijf, waarbij je op een goede manier ingaat op de doelgroep van de klant.

Liquid content:

Liquid content betekend letterlijk dat je content kunt personaliseren. Het zorgt ervoor dat specifieke pagina’s zich automatisch aanpassen aan de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan een boodschap die je wil mee geven aan de industriebranche, deze boodschap varieert waarschijnlijk qua inhoud en beeld van bijvoorbeeld de schilderbranche. U kunt voor beide doelgroepen het ideale product bezitten, maar zij moeten beide met een andere boodschap aangesproken worden. Wanneer dit het geval is is liquid content een geschikte methode om toe te passen.

Canonical URL’s instellen:

Een canonical URL-tag is een html-element die je in de broncode van een webpagina plaatst. Door middel van dit element geef je bij Google en andere zoekmachines aan welke pagina geïndexeerd moet worden. Dit kan zowel de pagina zelf zijn als een andere pagina die erg op de huidige pagina lijkt of zelfs geheel identiek is. De zoekmachines krijgen dus een seintje: we hebben vijf pagina’s die sterk gelijk zijn aan elkaar en daarom willen we dat je één pagina als leidend gaat zien. Het is zeer belangrijk dat dit goed ingesteld wordt, omdat je er duplicate content issues mee oplost en voorkomt.

Google Search Console:

Dit is een tool van Google die je gratis kan gebruiken. Google Search Console is een verzameling tools en rapporten waarmee iedereen die een website beheert hun websites kunnen monitoren, beheren en verbeteren. Deze tool geeft je informatie over alles van je website en de bezoekers van die website. Door deze Google Search Console te gebruiken wordt het optimaliseren van je website een stuk gemakkelijker.

Call tracking:

Call tracking zorgt ervoor dat het mogelijk is om alle telefoontjes door te meten. Je komt niet alleen te weten hoeveel telefoontjes er waren die dag, maar ook vanuit welk kanaal deze kwamen en hoelang er gebeld is. Na het gesprek is het ook mogelijk om na afloop het gesprek te beoordelen. Call tracking zorgt voor zeer waardevolle data waarmee je direct aan de slag kunt om de marketingactiviteiten verder te verbeteren.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

ecommerce-growth-hacking-experts-seeders