Zoekmachineoptimalisatie Duitsland: Duitse linkbuilding

Linkbuilding in Duitsland vraagt om een unieke strategie

Na meer dan een jaar onderzoek en ontwikkeling in ons SEO lab hebben we een goede strategie gevonden voor Duitse linkbuilding. Uit ons onderzoek blijkt dat het bouwen van backlinks in Duitsland een unieke strategie vereist, welke compleet afwijkt van de Nederlandse en Engelstalige linkbuilding. Zo leggen de meeste websites in Nederland een basis voor hun linkprofiel via startpagina’s en startpagina-klonen, in Duitsland kennen ze dit systeem niet. Voor de Engelste taal bestaan er veel directories en platforms waar je gratis artikelen kunt plaatsen, in Duitsland kennen ze dit ook niet.

Linkbuilding Duitsland relatief kostbaar

Het bouwen van backlinks in Duitsland is meer tijdrovend en daardoor een stuk prijziger. Zo hebben wij bij diverse online marketingbureaus in Duitsland een offerte opgevraagd voor het uitbesteden van linkbuilding en we schrokken van de prijzen. In Nederland begint dit ongeveer bij €200,00 maar bij een Duits internetbureau betaal je standaard al snel €2K! Nu hebben wij ook wel opdrachtgevers die dit minimaal besteden, maar dan krijg je er heel wat meer voor terug. Wij hebben inmiddels een linkbuilding strategie gevonden die begint bij €400,00. De prijs per link is wel een stuk hoger dan de Nederlandse links, maar de kwaliteit is goed.

In onze strategie bouwen we aan een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect domeinen en gerelateerde branche websites. Uiteraard met name allemaal dofollow links.

Wil jij ook SEO inzetten in Duitsland? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil jij ook SEO inzetten in Duitsland?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze statistieken

Seeders verzorgt de linkbuilding voor gerenommeerde bedrijven in uiteenlopende branches. Zelfs andere online marketingbureaus zijn overtuigd van onze kwaliteit, gezien meerdere online marketingbureaus de linkbuilding aan ons uitbesteden.

Connecties

Connecties

Websites

Websites

Links geplaatst

Links geplaatst

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

Contact

Uiteraard heeft u nog vragen. Neem gerust contact met ons op zodat wij onze linkbuilding strategieën en werkwijze nader kunnen toelichten.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.nl

KvK: 70395357
BTW: 858306001B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U